Imaginează-ți angajații implicați și fericiți. Vezi o diferență între această imagine și ceea ce vezi zilnic în companie?

Employee Engagement Survey – EES îți oferă o imagine clară a punctului inițial și a situației care preexista în companie. Aceste informații vor ajuta organizația să se concentreze pe structurarea aspectelor cu impact imediat și esențial. Employee Engagement Survey – EES îți pune la dispoziție aceste date, împreună cu o gamă esențială de alte informați pe baza cărora va calcula un scor care permite organizației crearea unui benchmark intern și personalizat. Acest scor, numit Employee Net Promoter Score – ENPS, este oglinda organizației din perspectiva propriilor angajați. 
Acum poți beneficia de un DEMO online GRATUIT. Înregistrază-te

fără nici un cost pentru a începe chiar acim demo-ul tău gratuit.

Scopul Employee Engagement Survey – EES este de a oferi o radiografie completă și detaliată a măsurii în care sunt implicați în muncă angajații, cu focus pe comunitatea organizationala curentă și pe relatțile din cadrul acesteia.  Angajații sunt ținta principală a acestui studiu. În consecință, concluziile studiului se adresează leadership-ului superior și echipelor acestora, manageriilor și echipelor acestora; și nu în ultimul rând, relațiilor interpersonale din organizație.

În baza rezultatelor studiului, echipa noastră de consultanți vă pune la dispoziție un ghid si vă oferă suport în monitorizarea și îmbunătățirea aspectelor semnificative sau a celor urmărite și revelate de către rezultatele studiului. Vă putem recomanda un set de acțiuni concrete cu efect imediat, semnificativ și de durată, prin care implicarea angajaților în muncă va atinge cotele dorite.

Acordați atenție și vedeți care abordare vă este mai convenabilă și solicitați detaliile de care aveți nevoie sau stabiliți o întâlnire cu reprezentanții nostri.