employee engagement

Stiați că puteți descoperi nivelul de angajament/implicare al angajatilor utilizând chestionarul privind implicarea angajaților – Employee Engagement Survey(EES)? Este o platformă online foarte la îndemână creată de StrategiQueHR..

Dacă v-ați întrebat vreodată de ce angajații vostri nu mai sunt implicați sau chiar sunt distrași de la munca lor, vă oferim instrumentul perfect pentru a vă răspunde la aceste întrebări.

Este frustrant când alte companii – probabil neavând același nivel al standardului muncii, beneficiilor sau chiar salarii inferioare – au angajați implicați, devenind mai performanți și obținând profiturile aferente.

Companiile cu un nivel ridicat de implicare al angajaților nu sunt direct interesate în cunoașterea procentuală a acestui nivel. În schimb ei sunt interesați cum ar putea creste acest nivel, investind exact acolo unde este necesar și unde efectul este garantat. Employee Engagement Survey (EES) este ceea ce le oferă informația punctual și semnificativă.

Explic în cele ce urmează de ce este important pentru fiecare companie accesul la aceste informații prin EES! Deoarece Angajatii Implicati :

 1. Performează la nivele ridicate fiind dispuși să depună un plus de efort, ducând la:
  • Performanță Excepțională
  • Productivitate Ămbunătățită
  • Calitate Sporită
  • Motivație Crescută
 2. Crearea  unei atmosfere plăcute la muncă, ducând la:
  • Retenție Crescută
  • Absenteism Controlat
  • Sănătate și Siguranță Sporită
  • Loialitate Îmbunătățită
 3. Oferă servicii mai bune, creând o atmosferă adecvată furnizării acestor servicii, ducând la:
  • Satisfacția Clienților Crescută
  • Vânzări Majorate
  • Vizibilitate a Brandului Companiei
  • Profit Majorat

Cea mai întâlnită întrebare din partea CEO sau HR Managerilor este de unde am putea începe? Dar în realitate, întrebarea este – sunteți dispuși să mergeți până la capăt? Bineînțeles, veți începe cu Employee Engagement Survey, dar dacă nu sunteți dispuși să mergeți până la capăt odată ce aveți raspunsurile clare, mai mult ca sigur nivelul angajamentului demonstrat de personalul organizației va scădea în loc să crească!

țțMulți decidenți la nivel înalt mă caută frustrati și dezamăgiți de faptul că angajații fac doar ceea ce li se spune să facă, nu demonstrează inițiativă, nu sunt interesați să se dezvolte sau să se capaciteze pentru rezultate superioare. Ba mai mult, unii chiar preferă să vină cu scuze sau chiar minciuni pentru a explica de ce nu au respectat termenele sau atins obiectivele. Pot doar să-mi imaginez cît de frustrant este să lucrezi sau să depinzi de acești angajați pentru creșterea performanței și profitului companiei.

Am studiat conceptul de Employee Engagement de cațiva ani, iar acum, am finalizat dezvoltarea unui sistem practic, ușor de înțeles și de folosit, un instrument prin care se poate descoperi nivelul de engagement în cadrul organizatiilor și în același timp punctele critice dureroase care au creat sau crează sincope în activitatea companiei. Ba mai mult, suntem perfect capabili să creăm scara comparativă de evaluare internă pentru a ști când situația se îmbunătățește. Tot ce trebuie să faci este să începi acum, dacă dorești să depășești frustrarea si dezamăgirile și să te orientezi spre optimism și speranță.

În cazul în care nu ești convins încă, poți încerca un demo, fără nici un cost pentru tine, iar în caz că nu doresti să continuăm, nu vom pune întrebări!

Fă acum primul pas pentru creșterea nivelului de Employee Engagement iar noi vom fi acolo să te sprijinim și să te asistăm pas cu pas în acest proces.

Trimite acum un mesaj scurt la engage@strategiquehr.com și te vom contacta noi.